bc0e0951560fdbf4c76214c355ba014e.jpg
Vidéos

Virtueel bezoek 360

btn-pdf

btn-location-ardennesbtn-golden-lake

Het concept

DE HOTELRESIDENTIE EEN UNIEK CONCEPT ...

De Hotelresidentie van de Golden Lakes is gebaseerd op een volledig nieuw concept, namelijk de aankoop van een hotelkamer of studio.

De Hotelresidentie naar een ontwerp van Architectuuratelier Philippe Valentiny, is volledig geïntegreerd in de natuur en beantwoordt aan de recentste milieunormen. De uitzonderlijke ligging aan de rand van het meer bezorgt elke kamer een droompanorama: een immense waterpartij met zeilboten, omringd door wouden en velden. De hotelresidentie situeert zich rond het onthaalpaviljoen met receptie, ontspanningsruimte en ontbijtzaal. De 92 hotelkamers liggen verspreid over verschillende modules van hedendaagse architectuur, met zuivere lijnen en getuigend van een grote eenvoud, allen met elkaar verbonden door wandelpaden in een landschappelijk geheel met buitengewoon prachtige vijvers.

Een hedendaags polyvalent en tot in de puntjes uitgerust seminariecentrum alsook een wellness center, voorzien van sauna, hammam, zwembad en jacuzzi vervolledigen het geheel en maken van de Hotelresidentie een waarachtig viersterren -luxe hotel.

Vanzelfsprekend biedt de Hotelresidentie haar klanten ook de klassieke hotelservice, zoals ontbijt, opmaak van de kamers en een geheel van bijkomende diensten « à la carte ». De Hotelresidentie richt zich daarmee zowel op toeristen als op het business-cliënteel.