ac16a0e474a9b762b220085214cebf92.jpg
Vidéos

Virtueel bezoek 360

btn-pdf

btn-location-ardennesbtn-golden-lake

Infrastructuur

VAKANTIEDOMEIN

Een vakantiedomein in.....

De hotelresidentie maakt deel uit van een vakantiedomein met 200 luxe villa’s. De site ligt aan de oevers van het Meer van Plate Taille. Prachtig aangelegde beplanting maakt het natuurlijke plaatje compleet. Er is een ruim aanbod van ontspanningsmogelijkheden op het park : een zandstrand, een speeltuintje, een beach-club met mini-club , petanquebanen, een terrein voor beachvolley, een plaats om te barbecueën. Indien je houdt van surfen of zeilen, kan je bij ons je plank of boot te water laten. Genoeg dus om klein en groot te verwennen tijdens hun verblijf bij Golden Lakes Village.

Site voor lease : www.location-ardennes.be
Site voor de aankoop / investering : www.goldenlakesvillage.be

  • gabarit-location-ardenne1
  • gabarit-location-ardenne8
  • gabarit-location-ardenne4
  • gabarit-location-ardenne5
  • gabarit-location-ardenne6
  • gabarit-location-ardenne10

HET SEMINARIECENTUM

seminairesEen moduleerbare ruimte op maat van het moderne zakentoerisme.

Door zijn uitstekende ligging en het omvangrijke activiteitenaanbod kent het Land van de Meren (Les Lacs de l’Eau d’Heure) elk jaar een aanzienlijke groei van de vraag naar toeristische en vooral businessovernachtingen.
De hotelresidentie positioneert zich in de MICE-markt en ontwikkelt exclusieve zakenformules voor zowel seminaries, meetings en incentives, die dikwijls een beslissende rol spelen in de optimalisatie van de resultaten van bedrijven. Het seminariecenter telt 8 moduleerbare zalen uitgerust met ultramoderne technologie. De totale oppervlakte beslaat 600 m2 en kan tot 250 personen ontvangen in theateropstelling. De bar & ontbijtruimte, het foyer en de compleet uitgeruste keuken staan ons toe een catering te voorzien die voldoet aan al uw wensen.

HET WELLNESS CENTER

spa

Schoonheid en ontspanning centraal in een haven van rust.

De Hotelresidentie beschikt over een wellnessruimte en een fitness, voorzien van sauna, hammam, jacuzzi en een « espace bien-être » met schoonheidsarrangementen die zorgen voor een relaxatie in een buitengewoon rustige omgeving.